ZTaHL, een oerdegelijk robuust Nederlands designmerk

ZTaHL is een merk van Dijkos. Dit Brabants metaal bewerkingsbedrijf werkte al decennialang in opdracht van derden met duurzaam roestvrij staal (RVS). Sinds 2007 is het merk ZTaHL opgericht om in eigen beheer verlichting en klein meubels te ontwerpen en te fabriceren.
De verlichtingsarmaturen worden ambachtelijk met de hand gemaakt, zijn zeer modern en designable. ZTaHL biedt u een unieke collectie die nergens anders te vinden is. Tevens kunt u terecht voor op maat gemaakte verlichting en meubels, zodat u altijd een uniek exemplaar in bezit heeft.
 
Productie
ZTaHL produceert met duurzaam RVS, dat is sterk, onderhoudsvrij en behoudt de kwaliteit. Alle producten worden volledig gemaakt van staal of wordt gecombineerd met andere materialen, bijvoorbeeld met hout. Alhoewel er producten ‘rauw’ in de verkoop gaan, wordt er ook gebruik gemaakt van alle mogelijke RAL kleuren. Daarnaast is er de mogelijkheid om de keuze te maken uit een mat, zijdeglans of met een structuur afwerking. Zo kan er zowel aan een industriële als aan een moderne wens tegemoet gekomen worden.
 
Export
Vanuit het Brabantse Uden wordt er naar heel Europa geëxporteerd. Net zoals in Nederland wordt er rechtstreeks (zonder tussenhandel) naar geselecteerde winkels geleverd.
 
Projecten
Ook voor projectverlichting kunt u bij ZTaHL terecht. Zowel in de retail als in de horeca als ook op kantoren en theaters wordt er gebruik gemaakt van het op maat aanbieden van wensen. Ook hier geldt dat de armaturen ware designobjecten zijn, variërend van klein tot groot tot zeer groot (Ø 200 cm). De ervaring hierin beperkt zich niet enkel tot Nederland, ook worden er projecten aangenomen in het buitenland. Hiervoor geldt de service turnkey, van concept tot ontwerp en van uitvoering tot montage.
 
Hardlopers
 
Tafellamp Rome is een moderne lamp die tot zijn recht komt in een design interieur. De voet van de lamp is gemaakt van zwart staal en de lampenkap is gemaakt van chintz in een grijze kleur. De grijskleurige lampenkap zorgt voor een warme en intieme sfeer.
 
Hanglamp Luca is een moderne design lamp die het beste past in een industrieel interieur. De lamp is gemaakt van metaal met een gekleurde coating. Daarnaast beschikt de lamp over acht lichtbronnen.
 
Deze prachtige vloerlamp Forli 9002 is voorzien van een zwart mat metalen onderstel met daarop een koperkleurige kap. De lamp wordt standaard met electrische dimmer geleverd. In tegenstelling wat u zou denken bij RVS, is deze staande lamp rank, fijntjes en elegant. Een sieraad voor uw interieur.
 
Eén van de mooiste hanglampen van ZTahl is Tortona. Deze is afgewerkt in onbehandeld staal en met grote Globe lichtbronnen. Deze lamp kan eigenlijk overal terecht, maar zou zeker niet misstaan boven uw eetbar of eettafel.

 
Beoordeling
ZTaHL wordt op de diverse reviewsites door consumenten als volgend beoordeeld:
  • Overweldigend
  • Prachtig design
  • Fraaie vormgeving
  • Goede service
  • Verrassende collectie 

Lampuniek over ZTaHL
Zoals bekend zitten wij met in Den Bosch. De gemoedelijke Brabantse sfeer werkt mee aan deze goede relatie. Verder merken wij bij onze bezoekers van onze showrooms dat er met grote bewondering gesproken wordt over de exemplaren welke wij in de winkel hebben. 

Contact formulier