TRIO, toonaangevende decoratieve verlichting in Europa

De passie voor verlichting dateert al van voor 1991, maar in het jaar 1991 bundelden 3 zakenpartners hun krachten en werd TRIO leuchten opgericht. Nu bijna 25 jaar later kan er gezegd worden dat TRIO één van de meest toonaangevende leveranciers van decoratieve verlichting in Europa is. Het hoofdkantoor in Arnsberg zorgt met een gemotiveerd team van ca. 170 medewerkers voor een uitmuntende klantenservice en een snelle doorstroming van de bedrijfsprocessen.
De opslagcapaciteit in Arnsberg heeft meer dan 20.000 palletplekken. Ze garanderen met een modern en super geavanceerd logistiek systeem een ongekende hoge voorraadgraad en een snelle leveringsservice.
 
Collectie
De collectie wordt zorgvuldig samengesteld. Door goed naar wensen uit de markt te kijken, nieuwe trends te signaleren en in te springen op de toenemende vraag van domotica oplossingen. De inkopers van TRIO houden continu contact met designspecialisten, producenten en klantgroepen treft u bij TRIO innovatieve licht ideeën en moderne design verlichting.
Moderne LED verlichting, design verlichting met energiespaarlampen, klassieke staande lampen of uitgesproken decoratieve verlichting voor woning en kantoor, TRIO verlicht uw kijk op woongenot en lichtcomfort en heeft daarbij altijd oog voor het milieu.
Tevens is er een ongekende productenrange door met diverse productiebedrijven samen te werken. Deze bedrijven dienen zich te conformeren aan de hoge eisen welke TRIO stelt. Dit is op het gebied van productietijd, duurzaamheid en kwaliteit.
De collectie wordt 3 keer per jaar vernieuwd, dit om de vraag van flexibiliteit in de huidige markt te voldoen.
 
TRIO, 3 merken
  • TRIO lighting for you.
  • TRIO international.
  • TRIO Reality. 

TRIO in het kort samengevat
TRIO is een zeer vooraanstaande leverancier van decoratieve en trendy huisverlichting. TRIO staat bekend om een breed assortiment en betaalbare verlichting. TRIO heeft een uiterst gemotiveerd team van verlichting specialisten die dagelijks op zoek zijn naar innovatie, om te voorzien in uw lichtbehoefte.
Een team van kwaliteitsmedewerkers houdt permanent toezicht op de productie van onze lampen, zodat iedere lamp voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en de geldende Europese normen.

LED technologie
TRIO loopt al jarenlang voorop als het gaat om LED technologie. De technische ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op en veranderen daarmee de manier waarop wij de wereld ervaren.
Zo’n 100 jaar geleden werd de gloeilamp uitgevonden die licht simpelweg stuurde daar waar het nodig was.
Een aantal jaar geleden was het moment aangebroken voor de introductie van een nieuwe verlichtingsbron. Deze zou voor een revolutie zorgen weten we nu, namelijk LED. ‘LED’ staat voor ‘Light Emitting Diode’ oftewel lichtgevende diode.
In de begin periode liet de kleur te wensen over, maar ondertussen maken we al sfeerlicht met de LED technologie.
Dit is een energiezuinige maar hoog efficiënte technologie welke geen giftige stoffen bevat en evenveel licht produceert als traditionele lampen. LED-lampen is de nieuwe generatie lampen die inspelen op de toenemende vraag naar energie en milieu vriendelijke oplossingen. Een lamp die nu en de toekomst een belangrijk plaats zal gaan innemen. Een groot deel van de TRIO collectie is voorzien van deze LED technologie.
 
Langer levensduur: LED-lampen gaan meer dan 30.000 branduren mee. Dat is 30 keer langer dan gloeilampen, 25 langer dan halogeen lampen en 10 keer langer dan fluorescentie lampen.
 
Hoge efficiëntie: Bespaar meer dan 70% op energieverbruik op traditionele verlichting. De energie die bespaart wordt vertaald zich direct in het besparen van geld, wat vooral aantrekkelijk is in commerciële toepassingen waar grote aantallen lampen in gebruik zijn.
 
Verlichting met een groen en duurzaam karakter: Het lage energieverbruik maakt niet alleen dat led-verlichting beter is voor het milieu maar heeft daarnaast nog andere groene elementen in zich. Omdat de LED-lampen weinig tot geen hitte produceren dragen deze niet bij aan de verwarming van de ruimte waar ze hangen. Hierdoor zal de airconditioning minder hard moeten draaien waarbij wederom energie en CO2 bespaart kan worden. Led-lampen bevatten geen giftige stoffen zoals kwik en produceren geen schadelijke straling als infrarood en UV straling. Kortom: LED-lampen zijn momenteel de groenste en milieuvriendelijkste verlichtingsbronnen die te verkrijgen zijn.
 
Lampuniek over Highlight
Wij zijn bijzonder blij om de TRIO collectie in onze showroom te mogen voeren. Wat we als zeer prettig ervaren is de diversiteit in de collectie, niet enkel qua model maar qua prijzen. Voor elke portemonnee zijn er zeer mooie en gebruiksvriendelijke lampen te vinden. Dit kan zeer modern en strak design zijn, maar ook landelijke verlichting met een moderne techniek, nogmaals voor ieders wat wils.

Contact formulier