Masterlight verlichting, ruime keuze bij Lampuniek

Masterlight

Masterlight staat bekend om haar kwalitatieve verlichting. Met zowel moderne als klassieke stijlen brengen zij een breed pallet aan designverlichtingsarmaturen. In de vestiging in Den Bosch van vind je een zeer uitgebreide collectie, van klassieke hanglampen  tot functionele vloerlampen.  De collectie designlampen wordt ieder seizoen vernieuwd, zodat er altijd een keus is uit de laatste trends en technieken.
 
Masterlight is een Nederlands merk wat zowel het ontwerp als de productie in eigen huis heeft. Dat maakt de lijnen zeer kort en heeft zodoende een overzichtelijke kwaliteitscontrole die garandeert dat er enkel topkwaliteit naar het uitgebreide dealernetwerk gaat.
Masterlight is onderdeel van Eurolight BV en al sinds 1987 actief in de verlichtingsbranche. Sinds 2002 zijn ze gevestigd in Panningen Limburg, van waaruit in eerste instantie heel gemakkelijk de eerste afzetlanden, buiten Nederland om, België en Duitsland bereikt konden worden. Tegenwoordig levert Masterlight haar designverlichting naar verlichtingszaken en de betere meubelzaken in een groot deel van Europa.
 
Onderscheidend
Masterlight heeft bij het ontwerpen en produceren 3 zaken hoog in het vaandel staan:

  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Innovatie

Wij kunnen uit ervaring zeggen dat deze 3 normen door de eindgebruiker zeer gewaardeerd worden. De kwaliteit wordt gegarandeerd doordat er voor de productie uitsluitend hoogwaardige materialen en componenten worden gebruikt. De duurzaamheid zit niet enkel in het productieproces, maar ook in de levensduur en het hergebruik van diverse componenten.
De designers zijn permanent bezig met het inspelen op nieuwe trends en maken gebruik van de allernieuwste technieken. 
 
De stijlen zijn grofweg in 3 categorieën onder te verdelen:

  • Industria
  • Modern
  • Klassiek

Industria
OP dit moment is er een nieuwe trend gaande, de industriële trend komt voort uit het hergebruik van oude (fabrieks)panden welke omgetoverd werden naar bewoonbare woningen. Parallel daaraan werden bakstenen binnenmuren, zichtbare koperen leidingen en robuuste fabriekslampen zeer populair.
Een mooi voorbeeld in de Larino lamp van Masterlight. Deze ‘nieuwe’ lamp heeft een speciale afwerking die verkregen wordt met een speciale techniek, ontwikkelt door productengineers, waardoor de lamp een authentieke, unieke eindbehandeling krijgt, er ontstaat zodoende een vintage look. Deze behandeling zorgt er ook voor dat er altijd een miniem, nagenoeg niet zichtbaar, kleurverschil tussen de lampen zit. Dat maakt de lampen uit de serie Larino allemaal uniek! 
De hoogwaardige onderdelen waaruit de metalen lampen worden gemaakt worden aan de binnenkant voorzien van echt bladzilver, hierdoor oogt hij niet alleen authentiek maar ook zeer luxueus.
Bij Lampuniek zijn de meeste industriële lampen van Masterlight in de showroom te bewonderen.
 
Modern
Moderne of eigentijdse verlichting kenmerkt zich vaak door mooie strakke vormen, hoogwaardig materiaal en een luxueuze uitstraling. Vaak is modern ook trendy en staat voor smaak van nu en past dus helemaal bij de huidige interieurtrends. Op het gebied van moderne lampen is er voor elke smaak wel passende Masterlight verlichting te vinden.
De Tondo-serie is een mooi exponent van moderne verlichting. De diverse modellen zijn bruikbaar in heel je huis, als wandlamp, staande lamp en hanglamp.

 
Klassiek
Interieurtrends komen en gaan, maar klassieke verlichting raakt in principe nooit uit de mode. Klassiek staat voor een warme sfeervolle verlichting, uitgevoerd in elegante vormen met hoogwaardige materialen.
De Verona 2 serie willen we als Lampuniek er uitlichten, de serie bestaat uit plafondlampen, hanglampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen, dus een zeer uitgebreide collectie.
Wist je dat we ook een montagedienst hebben?
 
Projectverlichting
Naast de ontwikkeling en productie van verlichting voor de consument, heeft Masterlight o.a. ook een tak projectverlichting. Retail, horeca en kantoren worden op maat ingericht. Daarnaast is er een mogelijkheid voor private label manufacturing.
 
Lampuniek over Masterlight
Lampuniek is zeer te content met het assortiment van Masterlight. Het ruime assortiment wat we aanbieden valt in de smaak van nagenoeg al onze klanten. Met name de goede prijs- kwaliteitsverhouding spreekt de klanten aan. We nodigen dan ook iedereen van harte uit om in Den Bosch inspiratie op te komen doen.

Contact formulier