Highlight, een degelijk en tijdloos Nederlands merk

Highlight Highlight is een Nederland merk wat gevestigd is in Weesp. Het is een echt familiebedrijf wat opgericht is in 1996 na decennia lang ervaring in de verlichtingsbranche op te hebben gedaan. Het onderscheidt zich met een hoogwaardige collectie die zich kenmerkt uit functionele en tijdloze modellen.

Deze relatief kleine aanbieder staat voor een zeer goede kwaliteits- prijs verhouding. De ontwerpers die verantwoordelijk zijn voor een uitgebreid gedeelte van de collectie hebben jarenlang ervaring op de internationale markt van verlichting. Deze ervaring resulteert in ontwerpen welke actueel en lang houdbaar zijn en daar staat Highlight om bekend.

De ontwerpen worden allemaal in Nederland uitgedacht, daar staat tegenover dat de productie en de materialen door middel van internationale samenwerkingen tot stand komen. Vandaar dat Highlight in staat is om een uitzonderlijke kwaliteit tegen een prima prijs weet te produceren. Vanzelfsprekend komt dat ten goede aan de prijs welke u in de winkel betaalt.  HighLight is een begrip in Nederland en met HighLight verlichting heeft u gegarandeerd een kwaliteitslamp waar u jarenlang plezier van zult hebben!
 

Import

Door de jarenlange contacten op het internationaal vlak, is Highlight ook zeer bekend met de grotere producenten in de wereld. Deze producenten staan garant voor een optimale kwaliteits- prijs verhouding en moeten per seizoen hun best doen om in de collectie van Highlight te worden opgenomen.
 

Projectverlichting

De kwaliteitsverlichting is ook uitermate geschikt voor bedrijven. De toepassingen zijn velerlei, zowel op kantoren, gezondheidscentra als in de horeca. Neem gerust contact op met de adviseurs van Lampuniek. Er wordt een professioneel verlichtingsplan opgesteld en getekend zodat u optimaal gebruik kan maken van de Highlight lampen.
 

De diverse soorten verlichting op een rijtje

  • Basisverlichting
Basisverlichting is de algemene verlichting welke je als eerste aandoet als je een vertrek binnenkomt in huis. Basisverlichting wordt gelijkmatig verdeeld over de ruimte, alles is duidelijk zichbaar en je kan prima ziet wat je doet, bijvoorbeeld; je aankleden, huishoudelijk werk en koken. Meestal zijn dit hanglampen en plafondlampen.
  • Sfeerverlichting
Sfeerverlichting kan gezien worden als aanvulling op de basisverlichting. Dit zijn de lampen die je als het wat donkerder wordt aandoet voor een fijne sfeer in huis. Bijvoorbeeld; je zit met het gezin aan de eettafel en daar heb je een functionele- of basislamp bij aan. Om het andere deel van de kamer ook een beetje te verlichten doe je een extra lamp aan, bijvoorbeeld een tafellampje, een vloerlamp of een lamp aan de wand.
  • Functioneel licht
Met functioneel licht bedoelen we leeslampen of bureaulampen. Een gerichte verlichting op je werkplek bijvoorbeeld. Bij het lezen van een boek voldoet een basislamp niet helemaal ook bij het bereiden ban een maaltijd, op dat moment maak je gebruik van een leeslamp of een aanrechtlamp.
  • Gericht licht
Gericht licht is verlichting die iets uitlicht of een bepaalde plek in de ruimte verlicht. Denk aan een spotje gericht op een schilderij, een verzamel object of een mooie plant. Hiervoor maken we veel gebruik van klemlampen die we zelf kunnen richten of inbouwspots.
  • Decoratieve verlichting
Onder decoratieve verlichting verstaan wij feestelijke verlichting zoals in de kerstboom of gekleurde lichtslingers achter een kast. Ze zijn vooral bedoeld als decoratie, niet als verlichting waarbij gewerkt wordt.
 
Lampuniek over Highlight
Wij zijn bijzonder blij om de Highlight collectie in onze showroom te mogen voeren. Er zijn bijzonder veel uiteenlopende keuzes te maken, zowel qua model als qua prijs. De diversiteit is ook best bijzonder te noemen in lampenland, van design tot industrieel en van landelijk klassiek tot strak modern.

Kijk in de webshop voor de Highlight collectie of kom langs in onze showroom.

Contact formulier